Barion Pixel
0

Prémium Olaj 30ml 10% -Full spektrum cseppek

50 990 Ft

Garantált hatóanyagtartalom! Ellenőrzött minőség!

 

Raktáron
ár:

50 990 Ft

mennyiség:

Az oldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak sem diagnózisként, sem kezelési javaslatként a betegségekkel kapcsolatban!

Ha kérdései vagy kétségei merülnének fel, kérjük konzultáljon orvosával, gyógyszerészével!

A kendermagolajban oldott rendkívül gazdag ásványi anyagokban, flavonoidokban és terpénekben. A kenderben található fitokannabinoidok az emberi szervezet által termelt endokannabinoidokhoz nagyon hasonló vegyületek, amik képesek stimulálni a saját endokannabinoid rendszerünket.  Ennek a rendszernek megfelelő működése fontos a szervezet belső egyensúlyának kialakításához és fenntartásához. Ezek a folyamatok hatással vannak az immunrendszer az emésztőrendszer valamint az ideg- és a hormonrendszer helyes működésre, ezáltal például segítik enyhíteni a stressz és a szorongás tüneteit. Magas tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő, így számos megbetegedés esetén alkalmazható.

Termékeink alapanyagaként felhasznált kendert kizárólag Európai Uniós országokból szerezzük be. A kendert organikus, növényvédő szer mentes, GMO mentes módszerekkel termesztik, teljes mértékben környezetbarát és fenntartható módon. A gazdaságok az EU közös fajtakatalógusban felsorolt törzseket használnak, amelyek az EU-n belül termesztésre és értékesítésre egyaránt engedélyezett kenderfajtákat tartalmaznak.

A termék iparilag termesztett kenderből készül szuperkritikus fluid extrakcióval, melynek során kivonószerként szén-dioxidot alkalmaznak. Az így előállított kivonat rendkívül gazdag (minimum 55%) és szerves oldószereket nyomokban sem tartalmaz.

Összetevők:

  • csírátlanított kendermag olaj
  • Az üveg tartalma 30 ml (600 csepp) prémium minőségű olaj

Adagolás:

Kezdő napi adag 2 x 0,5 ml. Amennyiben elfelejtette alkalmazni, a következő alkalommal használjon dupla adagot (1 x 1 ml).

Először alaposan rázza fel az üveget, ezután alkalmazza!

A megfelelő mennyiség személyenként eltérő, valamint függ az adott panasz természetétől is. A tünetek csökkenésével csökkentse a napi adagot 1 x 0,5 ml-re.

A hagyományos gyógyszerektől eltérően nem hat azonnal, akár egy hónapot is igénybe vehet, míg kifejti teljes hatását.

Lehetséges mellékhatások

  • hasmenés
  • vérnyomás csökkentő gyógyszerek hatását fokozhatja
  • vércukor szintet csökkentő gyógyszerek hatását fokozhatja
  • magasabb dózisban álmosító hatású lehet

Alacsony mennyiségben élénkítő, míg magasabb dózisban álmosító hatású. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás

Gyermekektől elzárt helyen tárolandó! Az olaj romlandó, ezért sötét, hűvös helyen tárolandó.

Figyelmeztetések

Ne használja a készítményt terhesség és szoptatás ideje alatt!

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

Ne cserélje le a receptre kiírt gyógyszerért a készítményre, orvosi konzultáció nélkül!

Amennyiben az Európai Unión kívüli országba utazik, kérjük tájékozódjon a helyi szabályokról és törvényekről, hogy elkerülje az esetleges jogi felelősségre vonást.

A Hempassion Prémium olaj alkalmas a betegségek megelőzésére vagy kezelésére, nem helyettesít semmiféle gyógyszert, valamint nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kiemelt termékeink